14 dagen retour

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren!

U heeft een termijn van 14 kalenderdagen om de overeenkomst  te herroepen en aan ons te melden dat u het artikel retour zal sturen. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Wat zijn de voorwaarden? 
  • U meldt ons binnen de termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst dat u de overeenkomst zal herroepen. Nadat u het herroepingsrecht heeft ingeroepen heeft u 14 kalenderdagen de tijd de goederen terug aan ons te bezorgen.
  • We adviseren U om de artikelen in originele staat en/of verpakking inclusief tag te houden. Indien het artikel dat u retourneert beschadigd is of de verpakking ontbreekt, kunnen wij U hiervan aansprakelijk stellen voor de waardevermindering die het goed hierdoor ondergaan heeft en hiervoor een schadevergoeding eisen die evenredig is aan deze waardevermindering. (artikelVI.51 §2 WER)
  • Slips & badkleding worden verstuurd in verzegelde verpakking indien deze verpakkingen  niet meer verzegeld is kunnen wij om hygiënische redenen de retour niet meer aanvaarden.

 Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1

U laat ons binnen de voormelde periode van veertien kalenderdagen weten dat u van de aankoop wenst af te zien. U doet dit bij voorkeur schriftelijk met vermelding van uw rekeningnummer aan info@lesjumelles.be.  Hierna heeft u 14 kalenderdagen de tijd de goederen aan ons terug te bezorgen.

Stap 2

Wij adviseren U ons de goederen, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele verpakking en vergezeld van de originele etiketten en labels, terug te sturen.  Samen met het ingevulde retour formulier dat u hier kan downloaden. Klik hier voor het retourformulier! Indien er geen retourformulier is bijgesloten kunnen wij uw retour niet verwerken. Gelieve steeds een retourformulier bij te voegen. 

NAAR: Magalie AERTS 

FRANS REINEMUNDLEI 23

2900 SCHOTEN

 OPGELET op bovenstaand retour adres kunnen pakketjes niet fysiek worden afgeleverd, enkel door een koerierdienst. 

Stap 3

U ontvangt van ons de betaalde bedragen zo snel mogelijk terug op het door u gekozen rekeningnummer. Wij verbinden ons ertoe om de terugbetaling te verrichten ten laatste binnen een termijn van 14 dagen nadat wij van u de goederen retour hebben gekregen.

Ruilen

Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem!

Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@lesjumelles.be en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar

Magalie AERTS 

FRANS REINEMUNDLEI 23

2900 SCHOTEN

 

BELANGRIJK! 

Bikini's kunnen om hygiënische redenen niet worden aanvaard als retour, enkel en alleen als de verzegelde verpakking geopend is geweest.